Csapattag bemutatása

Sipőcz Etu

személyi edző

Személyi edző

IFBB Nemzetközi szakedző
Weider Proffessional Trainer
Atléta: Team Sitec, Sixdeuce Magyarország
Weider professional trainer , gerinctrainer

Az olyan helyet, mint a Mount Everest, nem mászhatsz meg egyedül. Gondos előkészület, jól szervezett munka kell, hogy a háttérben álljon.

Sipőcz Etu vagyok, versenyző, proffessional trainer, health coach. A Team Sitec és a Sixdeuce szponzorált atlétája. Mint versenyző tudom, hogy a személyi edző választása komoly bizalmat igényel. A választott személyi edző a fejlődésed kulcsa vagy kudarca is lehet.
Számomra a jó hangulat, a precizitás és a gondosan feltérképezett fizikai és szellemi állapot elengedhetetlen a vendégnél. Nem csak edzek, hanem ésszel edzek.

Fontos az egyénre szabott edzésterv, étrend és étrendkiegészítők összeállítása. Bizalom nélkül nincs fejlődés, csapat nélkül nincs csapatmunka.

Keress bátran, több éves versenyzői múltam, számtalan lefogyasztott kliens, életvitelt módosított ember a garancia arra, hogy megtaláljuk a megoldást minden korosztálynak és célú embernek, legyen az férfi vagy nő.

Nem mindenki azonos céllal megy le a terembe edzeni, a jó edző szerintem az, aki kellően fel tudja térképezni az adott vendég igényeit és a megálmodott célt közösen tudják elérni.

Angolul és névetül is vállalok tanítványokat.