Webshop

Termékek

A 360 napos bérletet túl hosszúnak találod, de szeretnél mégis jó áron az Oxygen Fáy-ba edzeni járni? Ezt neked találtunk ki.
99.900 Ft
A legjobb ár/érték arányú bérletet keresed? Ezt neked találtuk ki! All Inclusive 360 Karácsonyi kombinált bérletünkkel még a Diák bérletnél is kedvezőbb ár/érték arányú bérlettel járhatsz hozzánk korlátlanul számtalan előnnyel, többek közt ingyenes parkolással és soron kívüli belépéssel.
159.900 Ft
Ez a bérlet, amivel a legnagyobb biztonságban érezheted magad! Egyszer szüneteltetheted akár 8 hónapig is.
199.900 Ft
Még nem jártál nálunk!? Ez a bérlet biztos megéri! 5 alkalom 2 alkalom áráért. Alkalmanként 1 csoportos órát, a konditermet, a kardió gépeket és a wellness részt is használhatod. Próbáld ki új oktatóinkat, új óratípusainkat! A bérletet csak az használhatja fel, aki 2014. augusztus 31. után nem járt a Fáy utcai Oxygenben
9.990 Ft
Bérlet újra kezdéshez, ha legalább 180 napja nem jártál nálunk, akkor ezt neked találtuk ki. Alkalmanként 1 csoportos órát, a konditermet, a kardió gépeket és a wellness részt is használhatod. A bérletet csak az használhatja fel, a bérlet beváltásakor legalább 180 napja nem járt a Fáy utcai Oxygenben
12.900 Ft
A 20 alkalmas belépővel igénybe veheted az alábbi szolgáltatásainkat: - 1 csoportos óra / alkalom - korlátlan fitness használat minden belépésnél - korlátlan wellness használat minden belépésnél - 3 db törölköző minden belépésnél A bérlet 20 belépésre jogosít és 360 napig érvényes.
75.900 Ft
Az órákra foglalás nélkül is bemehetsz, természetesen a foglalással rendelkező vendégeink előnyt élveznek. Ajánljuk, hogy minden óránkra foglalj, melyen részt szeretnél venni, hogy bebiztosítsd a helyed. Érvényes bérlettel rendelkező vendégeink tudnak foglalni óráinkra.
4.950 Ft
A klubtagsági megvásárlásával kiemelt ügyfeleink közé fogsz tartozni és további számos kedvezményben részesülsz. A legjobb árakat garantáltan mindig a klubtagok kapják!
19.900 Ft
Ezzel az 1 alkalmas wellness belépővel élvezheted a wellness minden szolgáltatását, valamint egy darab csoportos órán is részt vehetsz és a fitness termünket is használhatod egy alkalommal.
4.950 Ft
Biztosítás arra az esetre, ha szeretnéd, hogy betegség, baleset vagy karanténba kerülésed miatt a az érvényes bérletedből ne vesszenek el hetek.
18.000 Ft