Webshop

Termékek

Mikor válaszd ezt a bérletet? Ha szeretnél a nyárra csúcsformába kerülni és ehhez kéthetente legalább 3 alkalommal edzeni szeretnél. Ár/érték arányban ez az éves bérletünk után a második legjobb ajánlunk, amit akár 3 részletben is kifizethetsz.
135.000 Ft
Bérlet új vendégeknek. Alkalmanként 1 csoportos órát, a konditermet, a kardió gépeket is használhatod. A bérletet csak az használhatja fel, aki még nem járt a Fáy utcai Oxygenben.

Kattints ide és vedd meg!

7.990 Ft
Extra lehetőség! Most 90 nap kihagyás után is megvásárolhatod! Bérlet újrakezdéshez, ha legalább 90 napja nem jártál nálunk, akkor ezt neked találtuk ki. Alkalmanként 1 csoportos órát, a konditermet, a kardió gépeket is használhatod. A bérletet csak az használhatja fel, a bérlet beváltásakor legalább 90 napja nem járt a Fáy utcai Oxygenben
9.500 Ft
Legjobb ár/érték arányú bérletünk. Havonta csak 22.825 Ft költség és akár 10 részletben is fizetheted! 360 napos Fitness + Csoportos óra bérlet - korlátlan csoportos órán való részvétel - korlátlan fitness használat minden belépésnél - ajándék wellness használat - a parkolás ingyenes A bérlet korlátlan belépésre jogosít és 360 napig érvényes.
273.900 Ft
Az órákra foglalás nélkül is bemehetsz, természetesen a foglalással rendelkező vendégeink előnyt élveznek. Ajánljuk, hogy minden óránkra foglalj, melyen részt szeretnél venni, hogy bebiztosítsd a helyed. Érvényes bérlettel rendelkező vendégeink tudnak foglalni óráinkra.
3.890 Ft