Fitness

Fitness részlegünk Budapest edzőtermei között kiemelkedő, hiszen 500 m2-es gépparkban edzhetnek az idelátogatók. A második emeleten található konditermi részlegen külön található a súlyzós rész, a több mint 40 erőfejlesztő gép, valamint a funkcionális edzés szerelmesei számára az erre fenntartott terület, ahol a testmozgás utáni lazításra, nyújtásra is lehetőség van. A vendégek számára elérhető többféle eszköz, amelyeket bátran felhasználhatnak edzéseikhez, mint például plyo box, súlylabda, gumikötél, FitBall, softball stb. Külön említésre méltó komplett KINESIS falunk, hiszen mindamellett, hogy alap, valamint összetett gyakorlatokat is lehet rajta végezni, még videós segédlet is tartozik hozzá.

A harmadik emeleten található a több mint 50 gépből álló cardio training gépparkunk, melynek egyik különlegessége abban rejlik, hogy 2017 decemberében 14 teljesen új futópaddal gazdagodott. Az idelátogatók 9 különféle mozgásforma közül választhatnak, amelyet a panorámás kilátás tesz teljesen élvezhetővé.

 Vendégeink számára INGYENES testösszetétel mérést biztosítunk, amely nyomtatott formában is a látogatók kezébe kerül, és azt teremedzőink/edzőink szakértelmükkel teljes körűen elemezik.

Szakképzett személyi edzőink segítségével bárki elérheti az általa kitűzött célt - legyen szó fogyásról, izomtömeg növelésről, vagy akár egészségmegőrzésről - hiszen személyre szabott edzésprogrammal, életmód tanácsadással, és hozzáértéssel ez megvalósítható.

Gyógytornászaink speciális mozgásszervi problémákat is tudnak kezelni, segítenek a látogatóknak abban, hogy mozgásképességüket, izomerejüket visszaállítsák például egy sérülés után, segítenek a rehabilitációban, kondíciójuk visszaállításában. Mindezek mellett segítenek derék-, hát-, és különböző ízületi fájdalmak esetén, illetve felhívják a figyelmet az esetleges tartáshibákra, korrigálják a helytelen mozgásfolyamatokat.