Masszázs

A masszázs a módszeres simogatást, gyúrást és a test lágy szöveteinek a nyomását foglalja magában annak érdekében, hogy elősegítsük a teljes relaxációt, amelyre a mai, rohanó világban nagy szükségünk van. Kellemes közérzetet biztosít, felgyorsítja az anyagcserét, segíti az izmok gyors regenerálódást. A masszázs segítségével megélhetjük a test és gondolatok nyugalmát, a teljes kikapcsolódás és feltöltődés érzését. Engedje, hogy elhivatott, hozzáértő masszőrjeink kezelésbe vegyék, meggyógyítsák testét, lelkét!

XIII. kerületi edzőtermük wellness részlegén található masszázsban térítés ellenében az alábbi masszázs fajtákkal várjuk a felfrissülni vágyókat.


Sport masszázs: Sportolás után regenerálja a megterhelt izmokat, hatékony technika a görcsös vagy letapadt izmok fellazítására. Ajánljuk továbbá mozgékonyság növelésére, fizikai állapot javítására.

Relaxációs masszázs: Rohanó életünkben jól esik egy kis lazítás, kikapcsolódás. A mozgásszegény életmód, a helytelen testtartás káros hatással van szervezetünkre. A nyak és vállizmok tartós feszülése gátolja az agy vérellátását, ami fejfájást, fáradékonyságot eredményez. Ez a lassú, szinte simogató masszázs ellazítja a feszült izmokat és nem csak a testre, az idegrendszerre is megnyugtató hatással van.

Vitalizáló masszázs: fennálló reumatológiai problémák speciális kezelésére, gyógyítására és enyhítésére szolgáló masszázs forma.

 

A masszázs szolgáltatások igénybevételéhez előzetes bejelentkezés szükséges!

Bejelentkezés: +36 20 771 2721