Blog

A WALKenergie-vel ledöntheted a határaid!

A WALKenergie-vel ledöntheted a határaid!


Hamar kifulladsz futás közben? Vagy jól mennek az edzések, de nem elégszel meg, mert mindig egyre többet szeretnél kihozni magadból? A power cardion alapuló WALKenergie edzés megemeli a VO2 Max értéked, így nem csak az alakod, hanem állóképességed is látványosan javíthatod.

Tovább
Kölyök-kuckó – Gyermekmegőrző a 13. kerületben

Kölyök-kuckó – Gyermekmegőrző a 13. kerületben


Nagyon szívesen eljárna mozogni, de nem tudja gyermekét kire bízni? Munka után nincs ideje elmenni a suliba vagy az oviba, hazavinni a gyerkőcöt a nagyszülőkhöz, aztán visszarohanni a jól megérdemelt edzésre? Ez innentől nem kell, hogy kifogás legyen! Az Oxygen Fáy kimagasló szolgáltatásaként elérhető fitness terem és gyermekmegőrző a 13. kerületben!

Tovább
Body Art: edzés a testnek és léleknek

Body Art: edzés a testnek és léleknek


Napjainkban már annyira változatos a fitness világa, hogy számos egészen egyedi mozgásformával is megismerkedhetünk. Azonban kevés olyan van, amely nem csak a test, de a lélek számára is feltöltődést nyújt.

Tovább
Az alakformáló ezdés

Az alakformáló ezdés


Régóta barátkozol a gondolattal, hogy ellátogatsz egy alakformáló edzésre, de nem igazán tudod mire is számíts? Tarts velünk, mert cikkünkben összegyűjtöttünk neked minden hasznos információt, amire szükséged lehet, mielőtt kipróbálnád!

Tovább
Az elterjedt aerobic edzés

Aerobic edzés, a legelterjedtebb mozgásforma


Napjainkban rengeteg mozgásformával találkozhatunk, de ha aerobic edzésről beszélünk, szinte mindenki azonnal be tudja azonosítani. A pörgős zenék, gyors mozdulatok és a garantált elfáradás jellemzi ezt az edzésformát.

Tovább
spinning edzéshez használt gépek

Spinning edzés - kellemeset a hasznossal!


A spinning edzés zenére végzett kerékpáros aerobic óra, melyet bent az edzőteremben végeznek, ez okból kifolyólag a másik elnevezése indoor cycling. A spinning edzés a szobabiciklizésre hasonlító csoportos mozgásforma, melyet professzionális spinning edző irányításával végeznek 40-60 percen keresztül „sík” és / vagy „hegyi terepen”.

Tovább
alakformáló edzésre készen

Különböző zsírégető edzések


Természetesen minden mozgásforma égeti valamilyen szinten a zsírt, de valószínűleg te is a lehető legkevesebb idő alatt szeretnél a legtöbb súlytól megszabadulni.

Tovább
Funkcionális edzések az Oxygenben

Mi az, amit tudnunk kell a funkcionális edzésekről?


A funkcionális edzéseken folytatott gyakorlatok lényegében a mindennapokban használatos mozgásra épülnek. Ebben az esetben nem egyes izomcsoportokra fókuszáló tréningekről beszélünk, hanem az egész testet igénybe vevő gyakorlatok alkalmazásáról. Amennyiben ilyen mozgásformákkal kezdünk el foglalkozni, nem csak alakunkat formálhatjuk, de fejleszthetjük hajlékonyságunkat, gyorsaságunkat, állóképességünket is. A funkcionális edzések alapgyakorlatai lehetnek például a húzódzkodás, guggolás, fekvőtámasz.

Tovább
páros kardió edzés

A kardióedzés


A kardióedzések – vagy más néven állóképesség-fejlesztő edzések – a szívre, a keringési és a légzőrendszerre gyakorolnak pozitív hatást. Az ilyen jellegű edzésprogramok esetén is fő a fokozatosság, a változatosság és nem utolsósorban a rendszeresség!

Tovább
vegyes spinning edzés

A Spinning® annyi, amennyit beletöltesz


Oxygen Wellness Fáy Könnyedén, egy mondatban meghatározható, mi a Spinning®: egy igen hatékony kardio edzésforma, jellemzően előre megfontolt szándékkal (ritkábban hirtelen felindulásból), csoportosan elkövetett teremkerékpározás, amely több, mint negyed évszázada képes sokszor egyetlen óra leforgása alatt egy életre megfertőzni azokat, akik a közelébe kerülnek. De hogy mit jelent nekem a Spinning®, azt már nem tudnám ilyen tömören és könnyedén megfogalmazni. Ahogy más esetekben is nehéz - és sokszor dőreség is - az embernek a szerelméről beszélni én is csak momentumokat tudok kiragadni ebből a szenvedélyes vonzalomból. Ahhoz, hogy kiderüljön, az érzés Téged is átjár-e majd a találkozáskor el kell jönnöd és hagynod kell, hogy élőben bemutathassam Neked a választottamat.

Tovább
Mert gyalogolni MINDENKI tud!

Mert gyalogolni MINDENKI tud!


Oxygen Wellness Fáy WALKenergie —- Sétáló energia (és tényleg) 2012. Novemberében tartottam az első Walkenergie edzést a Team Fitnessben...emlékszem 15 gépünk volt akkor.... most 28 géppel dolgozom ... és nagyon sokszor ez is kevés…

Tovább
A mozgás, ami a fellegekbe repít

A mozgás, ami a fellegekbe repít


Az Aerial Yoga más néven Antigravity ma Magyarországon még egy kuriózum. Egyre többen ismerik már, és egyre több helyen lehet vele találkozni, de még mindig különlegességnek számít. És különlegesnek számít egy olyan hely, ahol ilyen órán részt lehet venni. Ilyen a Fáy utcai Oxigén, ahol ráadásul több fajtájával is találkozhatunk.

Tovább
Az edzőm a terapeutám?

Az edzőm a terapeutám?


A lelket is formálják a csoportos edzések A mai világban sokan érzik azt, hogy külső kényszereknek, elvárásoknak kell megfelelniük, de sajnos ezen maguktól nem tudnak változtatni. Egyedül sokszor nehéz, nincs, aki ott álljon mellettük és ugyanazokat a küzdelmeket, nehézségeket élje át. A csoportos órák nemcsak a testet, de a lelket is felfrissítik, ebben pedig elengedhetetlen láncszem egy odaadó és profi edző.

Tovább