Blog

TRX edzés

TRX edzés


Edzettségi szintednek megfelelően tudod kihasználni a felfüggesztéses tréning előnyét. Erősebb, rugalmasabb és fittebb lehetsz, ráadásul szinte minden gyakorlatnál aktiválod a core izmokat – ami a mélyen fekvő törzsizmok hatékony erősítésében is kulcs szerepet játszik.

Tovább
A Spinning® annyi, amennyit beletöltesz

A Spinning® annyi, amennyit beletöltesz


Oxygen Wellness Fáy Könnyedén, egy mondatban meghatározható, mi a Spinning®: egy igen hatékony kardio edzésforma, jellemzően előre megfontolt szándékkal (ritkábban hirtelen felindulásból), csoportosan elkövetett teremkerékpározás, amely több, mint negyed évszázada képes sokszor egyetlen óra leforgása alatt egy életre megfertőzni azokat, akik a közelébe kerülnek. De hogy mit jelent nekem a Spinning®, azt már nem tudnám ilyen tömören és könnyedén megfogalmazni. Ahogy más esetekben is nehéz - és sokszor dőreség is - az embernek a szerelméről beszélni én is csak momentumokat tudok kiragadni ebből a szenvedélyes vonzalomból. Ahhoz, hogy kiderüljön, az érzés Téged is átjár-e majd a találkozáskor el kell jönnöd és hagynod kell, hogy élőben bemutathassam Neked a választottamat.

Tovább
Mert gyalogolni MINDENKI tud!

Mert gyalogolni MINDENKI tud!


Oxygen Wellness Fáy WALKenergie —- Sétáló energia (és tényleg) 2012. Novemberében tartottam az első Walkenergie edzést a Team Fitnessben...emlékszem 15 gépünk volt akkor.... most 28 géppel dolgozom ... és nagyon sokszor ez is kevés…

Tovább
A mozgás, ami a fellegekbe repít

A mozgás, ami a fellegekbe repít


Az Aerial Yoga más néven Antigravity ma Magyarországon még egy kuriózum. Egyre többen ismerik már, és egyre több helyen lehet vele találkozni, de még mindig különlegességnek számít. És különlegesnek számít egy olyan hely, ahol ilyen órán részt lehet venni. Ilyen a Fáy utcai Oxigén, ahol ráadásul több fajtájával is találkozhatunk.

Tovább
Az edzőm a terapeutám?

Az edzőm a terapeutám?


A lelket is formálják a csoportos edzések A mai világban sokan érzik azt, hogy külső kényszereknek, elvárásoknak kell megfelelniük, de sajnos ezen maguktól nem tudnak változtatni. Egyedül sokszor nehéz, nincs, aki ott álljon mellettük és ugyanazokat a küzdelmeket, nehézségeket élje át. A csoportos órák nemcsak a testet, de a lelket is felfrissítik, ebben pedig elengedhetetlen láncszem egy odaadó és profi edző.

Tovább