Hírek

Töltsd velünk aktívan a hosszú hétvégét!

Töltsd velünk aktívan a hosszú hétvégét!


Kedves Vendégeink! Pünkösdkor is várunk benneteket szeretettel egy intenzív edzésre, és egy felhőtlen kikapcsolódásra wellness részlegünkön! Ne feledd, hogy hétvégén féláron tudsz jönni az Oxygen Fáyba!

Tovább
SZERENCSENAP AZ OXYGEN FÁYBAN

SZERENCSENAP AZ OXYGEN FÁYBAN


2023.május 25-én, csütörtökön újra adott számodra lehetőség, hogy valami különlegeset nyerj a szerencsenapunk alkalmából. Tarts velünk, forgasd meg szerencsekerekünket, és merülj el a nyeremények sokaságában - hiszen a részvétellel csak nyerni tudsz!

Tovább
Önállóan bejárós bérlethez tartozó információk

Önállóan bejárós bérlethez tartozó információk


Szeretnénk felhívni a figyelmeteket arra, hogy amennyiben 30, 90, vagy 360 napos bérlettel rendelkeztek, lehetőségetek van saját bejárós bérlet vásárlására, ami még nagyobb rugalmasságot biztosít számotokra. Amennyiben birtokában vagy bármelyik fent említett bérletünknek, akkor a szolgáltatásunk segítségével még könnyebben, a saját kártyáddal vagy óráddal járhatsz be a teremünkbe.

Tovább
Húsvéti nyitvatartás

Húsvéti nyitvatartás


Kedves vendégeink! Ünnepi nyitvatartásunk az alábbi menetrend szerint alakul a fitness-wellness részleg, és a játszóház esetében.

Tovább
ÚJRA SZERENCSENAPOT TARTUNK AZ OXYGEN WELLNESS FÁY-BAN!

ÚJRA SZERENCSENAPOT TARTUNK AZ OXYGEN WELLNESS FÁY-BAN!


A SZERENCSEKERÉK ismét várja a nyereményre vágyó vendégeket! 2023.március 30-án, csütörtökön újra kezedben a lehetőség, hogy nyerj valamit fantasztikusat szerencsenapunk alkalmából. Tartsatok velünk, gyertek el az Oxygen Fáyba. Pörgessetek egyet szerencsekerekünkkel, és vessétek bele magatokat a nyereményözönbe, ugyanis csak nyerni tudsz a részvétellel!

Tovább
Séfasztal az Oxygen Wellness Fáyiban?

Séfasztal az Oxygen Wellness Fáyiban?


Talán emlékszel még a Karácsonyi bérletakciónkra, ahol nyerni lehetett egy különleges, formabontó Élményvacsorát az Oxygen Wellness Fáyiban. Ha vágytál rá, de nem te nyerted, most itt a lehetőség, hogy részt vegyél egy hasonló különleges gasztroélményen! Április 1-jén, a Bolondok napján várunk téged is egy svédasztalos vacsorára, melyhez természetesen a legkiválóbb borokat társítjuk.

Tovább
Szerencsenap az Oxygen Wellness Fáy-ban!

Szerencsenap az Oxygen Wellness Fáy-ban!


Ismét előkerül a SZERENCSEKERÉK! 2023.február 27-én hétfőn, lehetőségetek lesz részt venni egy izgalmas SZERENCSEKERÉK pörgetésen, ahol szuper nyeremények várnak rátok. Tartsatok velünk, pörgessetek egyet szerencsekerekünkkel és vessétek bele magatokat a nyereményözönbe!

Tovább
Jótékonysági nap az Oxygen Fáyban 2022-ben is

Jótékonysági nap az Oxygen Fáyban 2022-ben is


Oxygen Wellness Fáy Ahogy minden évben december 19-én, az Oxygen Wellness Fáy ezen a napon ünnepli születésnapját. Ebben az évben IS a Bethesda Gyermekkórházat támogatjuk. Támogasd te is edzéssel őket. Jótékonysági nap az Oxygen Fáy 17. születésnapján.

Tovább
Fődíj I. Élményvacsora az Oxygen Fáyban

Fődíj I. Élményvacsora az Oxygen Fáyban


Több, mint pár ízes falat és néhány korty nemes bor! Örömfőzés. Mit is jelent e két szó együtt? Hogyan jött létre az "örömfőzés", mint közösségi gasztroélmény program? Egy szívvel-lélekkel, kitartással és kiemelkedő szakmai tudással felépített életérzés.

Tovább
Nyeremény, prémium minőségű kabát

Nyeremény, prémium minőségű kabát


Tiéd lehet a világ egyik vezető ruhamárkájának prémium minőségű kabátja! Az idei akcióban kedvezményes árak mellett, 6 különböző kategóriában, több mint 2.000.000 Ft-os nyeremény vár! A megvásárolt 360 napos bérletvásárló közül kerül ki, December 20-án az a szerencsés nyertes, akié, a Wellensteyn prémium minőségű kabát (utalvány) lesz.

Tovább
Neked megér egy cipősdobozt egy nélkülöző gyermek boldogsága?

Neked megér egy cipősdobozt egy nélkülöző gyermek boldogsága?


Az Oxygen Wellness Fáy Idén is csatlakozott a Baptista Szeretetszolgálat által szervezett Cipősdoboz Ajándékgyűjtéshez. A Magyarországi Baptista Egyház és a Baptista Szeretetszolgálat huszonhat éve alapított segélyszervezet. Negyedszázaddal ezelőtt ezzel a jézusi szeretetforradalommal, egy özvegyasszony ötezer forintos adományával, egy zöldségtárolóból indult el a Baptista Szeretetszolgálat. Üzenet: "A 21. századi, sarkából kifordult, furcsa világunkban a gyógyír, a remény és a mindent megváltoztató, mindent felforgató, mindent meggyógyító szeretet." Hogy tudsz Te is segíteni?

Tovább
halloween 2022 4 napos fitness wellness bérlet

Halloween Hosszú Hétvége 2022-4 napos kombinált bérlet


Oxygen Wellness Fáy A legjobb program HALLOWEEN alkalmából, gyere ne maradj le! Most elhozhatod a párod, barátod, mert egy igazán kedvező ajánlatunk van számotokra. A 4 napos kedvezményes belépő, most csak 4 999 Ft Ugye szerinted is kár lenne kihagyni?

Tovább
Rólunk írták

Rólunk írták


Riport Tóth Tamással, az Oxygen Wellness Fáy Ügyvezetőjével BUDAPEST 2022. október 2. Szabó Zoltán Csodálatos Magyarország A Covid utáni csődhullám veszélye épp csak elvonult, még talpra állni sem volt idejük a fitnesztermeknek, most meg itt az energiaválság és a magas infláció. Ősszel elkezdődik a beltéri sportolási szezon, megtelnek a fitnesztermek, az uszodák, a fallabdatermek és a sátorral fedett kültéri tenisz- és focipályák. A mostani szezon azonban más lesz.

Tovább
Ajándék kávé

Ajándék kávé


A KÁVÉ Világnapja alkalmából minden kedves Éves bérlettel / Klubtagságival rendelkező vendégünket szeptember 29 és október 2 között, meghívjuk egy finom kávéra.

Tovább
Jelentkezz a Samsung és az Oxygen Fáy közös programjában meghirdetett versenyre!

Jelentkezz a Samsung és az Oxygen Fáy közös programjában meghirdetett versenyre!


Vedd kezedbe az egészséged! A Samsung biztosítja neked a digitális trénert. Próbáld ki a Samsung Galaxy Watch4 okosórát termünkben! Részletes méréseivel mélyebben megismerheted teljesítményedet és számolhatod az elégetett kalóriákat. Jelentkezz a Samsung és az Oxygen Fáy közös programjában meghirdetett versenyre! (A programban elsősorban azon a kedves vendégeink jelentkezését várjuk, akik rendelkeznek Samsung telefonnal és vagy más Andoridos készülékkel.) Jelentkezz írásban, az info@oxygenfay.hu, vagy a marketing @oxygenfay.hu címen. Egyeztetett időpontban gyere be, vedd át az órát, hangold össze a telefonoddal és "Start".

Tovább
Oxygen Fáy ismét a pénzügyileg legstabilabb cégek között

Oxygen Fáy ismét a pénzügyileg legstabilabb cégek között


A 2020-2022-s év fitnesz szektorra gyakorolt hatását figyelembe véve, különösen nagyra értékeljük, hogy a Dun & Bradstreet objektív cégminősítése alapján ismét a legjobbak között szerepelhetünk. Mivel a Dun & Bradstreet minősítés nemcsak cégünk jelenlegi pénzügyi stabilitását mutatja, hanem a Dun & Bradstreet minősítés kialakításának köszönhetően azt is, hogy ez elkövetkező egy évben milyen valószínűséggel válik fizetésképtelenné vállalkozásunk, büszkén állíthatjuk, hogy a Oxygen Wellness Fáy (Wellness Gate System Kft.) a jövőben is stabil szereplője lesz a piacnak.

Tovább
BalatON outdoor kaland Siófok

BalatON outdoor kaland Siófok


Már csak kettőt kell aludni, és kezdődik az Oxygen Wellness Fáy indoor cycling csapatának következő outdoor kalandja, a Balaton meghódítása!

Tovább
Ünnepi Nyitvatartás

Ünnepi Nyitvatartás


Kedves Vendégeink! Fitness és wellness 8 - 20 óráig NYITVA ! A JÁTSZÓHÁZ szombaton ZÁRVA! Vasárnap a szokott nyitvatartással üzemel.

Tovább

Ütött az órád!


Oxygen Wellness Fáy Tiéd lehet a kedvezmény a SAMSUNG PRÉMIUM OKOSÓRA vásárlásra. Nem mindennapi verseny indul, a hozzánk járó, vendégek között. 2022. augusztus 15 és november 14 között

Tovább

ismerd meg a csoportos órák világát!


Oxygen Wellness Fáy Kezdő vagy és félsz, hogy mindenki profi körülötted? Szeretnél edzeni, de nem ismered az alapokat? Elveszel a „step touch” és „criss cross” szavak között? Régen sportoltál már és kijöttél a gyakorlatból? Vagy csak szeretnéd megismerni a legújabb eszközöket, alaplépéseket?

Tovább
Visszatérő vendég bérlet az Oxygen Fáy-ban

Visszatérő vendég bérlet az Oxygen Fáy-ban


Oxygen Wellness Fáy Legutóbb több mint fél éve jártál nálunk, akkor ez a bérlet neked szól! Gyere, kezd az edzést újra! Kondi, fittness és csoportos órák. Ne várj az újrakezdéssel! Vásárold meg online a 4 + 1 alkalmas bérleted!

Tovább
Új vendég bérlet

Új vendég bérlet


Oxygen Wellness Fáy Még nem jártál nálunk!? Ez a bérlet biztos megéri! 1,5 alkalom áráért 4+1 alkalom 9.900 Ft-ért!

Tovább
"Vissza az időben" játék

"Vissza az időben" játék


Oxygen Wellness Fáy Időutazz velünk! Játékot hirdettünk. A felhívás lényege: "Tippeld meg egy hozzászólásban mennyibe került 2006 áprilisában egy 6 hónapos kombinált bérlet az Oxygen Fáyban! " A legpontosabban tippelő, egy 3 hónapos Summer bérletet nyerhett, húzás 2022.06.27-én 12:00 órakor! Nézd meg az akkori weboldalunkat a webes időgépben: https://web.archive.org/web/20060402215923/http://oxygenwellness.hu:80/

Tovább

A nyári bérlet akcióból visszalévő idő már csak 2 nap! VIP jeggyel innen nézheted végig a koncertet!


Oxygen Wellness Fáy Még két napod van, hogy megvásárold a következő 3 vagy 12 hónapra az akciós bérleted és élvezd a következő előnyöket: - egész évben 22-23 fokban edzhetsz, - nem érint a következő 12 hónapban a fitness bérletek áremelkedése - Tiéd lehet 2 VIP jegy a Siófoki Plázson a következő koncertre (5x2 db VIP belépő párost sorsolunk a Kowalsky Meg a Vega koncertjére)

Tovább
Örömmel tudatjuk, hogy az Oxygen Wellness Fáy a "Családbarát Hely" tanúsító védjegy tulajdonosa lett.

Örömmel tudatjuk, hogy az Oxygen Wellness Fáy a "Családbarát Hely" tanúsító védjegy tulajdonosa lett.


„A családok sikere közös sikerünk!” A Családbarát Magyarország Központ stratégiai célja, hogy társadalmunkban megerősödjön és általánossá váljon a családbarát értékrend, melynek megvalósulásában a munkahelyek és a szolgáltatások kulcsfontosságú szerepet töltenek be. Ennek szellemében jött létre a Családbarát Hely tanúsító védjegy, mely immár megújult formában minősíti a munkahelyeket és szolgáltató helyeket a családbarát szempontok megvalósulása szerint.

Tovább

Cserélik a gázművek vezetékét és emiatt a jakuzzit nem fogjuk tudni fűteni


Oxygen Wellness Fáy Ma hajnaltól cserélik a gázművek vezetékét és emiatt a jakuzzit nem fogjuk tudni fűteni, ezért 2022.06.07-től nem lesz használható az előrejelzések szerint 2-3 napig. Az zuhanyzáshoz használt víz hőmérsékletét ez nem érinti, azt árammal is fel tudjuk melegíteni. Sajnos erről mi is csak 5 napja értesültünk. Kérjük megértésed!

Tovább
Támogasd Adélt június 7-én!

Támogasd Adélt június 7-én!


Adél, egy 2,5 éves kislány, aki egy szörnyű baleset következtében, koponyatraumát szenvedett, szüksége van erre a multifunkcionális eszközre, amellyel tovább erősödhetnek az izmai, hogy újra mozogni tudjon. Hogy mit kell tenned? Neked csak edzened kell, az adományt mi fizetjük! Minden belépő után, az Oxygen Wellness Fáy 500 Ft-tal növeli az Adélnak szánt adományát, hogy megvásárolhassák számára ezt a rehabilitációs eszközt. A DALMATIAN Invento™, statikus állító szerepet tölt be a rehabilitációs folyamatban, emellett fektető funkciója révén a páciens bármikor fekvő pozícióba helyezhető. Mi a cél? Célunk, hogy legalább 1.000 fő sportoljon nálunk a nap folyamán! Támogasd te is Adélt edzéssel.

Tovább
Nyári bérlet akció

Nyári bérlet akció


Oxygen Wellness Fáy Árral szemben - mindenhol emelkednek az árak, viszont az edzés nyáron is fontos. Nyári bérlet akciónkkal segítünk, hogy nyáron is formában maradj!

Tovább
2022 Tavaszi kuponnapok

2022 Tavaszi kuponnapok


Oxygen Wellness Fáy Tavaszi kedvezményes napok! Jönnek az őrület napjai! Tudtad, hogy kedvezménynapok nem csak a plázákban lesznek? Hát idén is eljött. Tűkön ülnek már a barátnők, feleségek, de mi az Oxygen Fáyban nem csak a shoppingolás szerelmeseire gondoltunk.

Tovább
Új vendég programot indít 2022-ben az Oxygen Wellness Fáy

Új vendég programot indít 2022-ben az Oxygen Wellness Fáy


Új év, új lehetőségek! Az Oxygen Wellness Fáy Új vendég programot indít 2022-ben. Elkezdeni az edzést, fitness terembe járni nem könnyű. Az edzőterem, vagy egy csoportos óra gondolata sokak számára ijesztőnek tűnhet, és persze ott van a fő kérdés, hogy mi van, ha túl nehéz lesz az edzés? Egyáltalán hol érdemes kezdeni az egészet? Ezekre és még sok más kérdésre ad választ ez a cikk.

Tovább
Az Oxygen Fáy felajánlása az egészségügyben dolgozók részére

Az Oxygen Fáy felajánlása az egészségügyben dolgozók részére


A tavalyi év áprilisában az Oxygen Wellness Fáy 500 db „All Inclusive 30 nap (kombinált+wellness)” bérletet ajánlott fel az egészségügyi dolgozók részére. A 2022-es évben is szeretnénk támogatni őket, az egészségügyi dolgozók munkáját megköszönve, így még 150 bérletet ajánlunk fel, mellyel talán hozzájárulhatunk ahhoz, hogy felfrissülve, megújulva segíthetnek nekünk a jövőben is.

Tovább
Indul a karácsonyi Cipősdoboz akció az Oxygen Wellness Fáy-ban

Indul a karácsonyi Cipősdoboz akció az Oxygen Wellness Fáy-ban


Oxygen Wellness Fáy Közeledik az év vége. Mi, itt az Oxygen Wellness Fáy-ban fontosnak tartjuk, hogy támogatást nyújtsunk a rászorulóknak. Nincs ez másképp ebben az évben sem, annál is inkább, mivel a segítségre szorulók száma sajnos nem csökken ebben az évben sem. A Máltai Szeretetszolgálattal karöltve az idei évben is cipősdoboz akciót hirdetünk.

Tovább
Íme 4 érv, amiért érdemes az Oxygen Fay-ban járni!

Íme 4 érv, amiért érdemes az Oxygen Fáy-ban járni!


Oxygen Wellness Fáy Ha azt mondom pihenés, akkor sokunknak egy kellemes levendula illatú wellness jut eszébe. Aztán ott vannak az aktívan pihenni vágyók, akik egy fárasztó edzés után lazítanának. Ha elfáradtál a hét közbeni rohanásban. Kikapcsolódnál. Vagy csak egyszerűen élveznéd a finn-, infra-, fényterápiás szaunákat, a gőzkabinban a kellemes meleget, akkor jó helyen jársz. Íme 4 fontos érv, amiért érdemes az Oxygen Fáy-ba járni!

Tovább
Biztonságban az Oxygén Fáy-ban!

Biztonságban az Oxygén Fáy-ban!


Oxygen Wellness Fáy A szolgáltatóegységekben a napi takarítás és fertőtlenítés rendkívül fontos tevékenység. Mi, itt az Oxygen Wellness Fáy-ban kiemelten fontosnak tartjuk a biztonságos működést, ezért mindent megteszünk vendégeink biztonságos kikapcsolódásáért.

Tovább
Mindent megteszünk vendégeink biztonságáért!

Mindent megteszünk vendégeink biztonságáért!


Oxygen Wellness Fáy A jó egészségi állapothoz elengedhetetlen, hogy mind a testünket, mind a lelkünket karbantartsuk. Mi, itt az Oxygen Wellness Fáy-ban mindent megteszünk vendégeink biztonságos kikapcsolódásáért.

Tovább
Oxygen Fáy a pénzügyileg legstabilabb cégek között

Oxygen Fáy a pénzügyileg legstabilabb cégek között


A 2020-s és 2021-s év fitnesz szektorra gyakorolt hatását figyelembe véve, különösen nagyra értékeljük, hogy a Dun & Bradstreet objektív cégminősítése alapján a legjobbak között szerepelhetünk. Mivel a Dun & Bradstreet minősítés nemcsak cégünk jelenlegi pénzügyi stabilitását mutatja, hanem a Dun & Bradstreet minősítés kialakításának köszönhetően azt is, hogy ez elkövetkező egy évben milyen valószínűséggel válik fizetésképtelenné vállalkozásunk, büszkén állíthatjuk, hogy a Oxygen Wellness Fáy (Wellness Gate System Kft.) a jövőben is stabil szereplője lesz a piacnak.

Tovább
Bővítjük a csapatunk! Jelentkezz Te is!

Bővítjük a csapatunk! Jelentkezz Te is!


Jelenleg az ország TOP 10 fitness - wellness klubjába tartozunk, és szeretnénk bekerülni a legjobb 5-be. Ha úgy gondolod, hogy ebben tudsz nekünk segíteni és szeretnél hozzánk csatlakozni, akkor itt a helyed, jelentkezz!

Tovább
Mozgáshiány, elhízás és stressz – a magyarokat is súlyosan érinti a bezártság

Mozgáshiány, elhízás és stressz – a magyarokat is súlyosan érinti a bezártság


A Feövenyessy Medical Fitness Akadémia illetve a Feövenyessy Gerinc- és Sportrehabilitációs Központ 2021 tavaszán online felmérést végzett a felnőtt lakosság körében a Magyar Fitnesztermek Országos Szövetsége (MAFORSZ) és a WEBBeteg közreműködésével. Arra a kérdésre keresték a választ, hogy miként hatott a több mint egyéves bezártság a lakosság étkezéssel, illetve testmozgással kapcsolatos szokásaira, valamint mentális egészségére.

Tovább

Új árlistánk 2021. május 10-től


Elkerülhetetlenné vált az áraink módosítása, hogy ne érjen váratlanul, ezért előre feltöltjük. Így fel tudsz tankolni még a 2020-s áron az árváltozás előtt

Tovább
Vezetett edzések az Oxygen Fáy-ban

Vezetett edzések az Oxygen Fáy-ban


Oxygen Wellness Fáy Több vendég is jelezte, hogy más sportágakban van tapasztalata, de szeretne segítséget és motivációt kapni amikor nálunk edz! Ezért hétfőn, szerdán és pénteken 18:00-19:00-ig a nagyteremben 16 fő részére Kilin Anett edzést vezet!

Tovább
Alvással az egészségért

Alvással az egészségért


Tudtad, hogy a rossz minőségű alvás kihatással van életünk minden területére? Olvasd el legújabb blogbejegyzésünket az alvásról, amelyben pár hasznos tippet is adunk a jobb alvásminőségért!

Tovább
Őszi bérlet akció

Őszi bérlet akció


Oxygen Fáy Limitált őszi bérlet akció csak az első 150 vásárlónak. Most először 5 hónapos bérlet betegség és karantén biztosítással.

Tovább

NYITVA VAGYUNK! Fontos információk ITT!


NYITVA VAGYUNK! Fontos információk ITT! Már ismét az általános nyitvatartási IDŐVEL és csoportos órákkal is várunk‼️ Hétfő - Péntek: 06:00-22:30 Szombat - Vasárnap: 08:00-20:00

Tovább
Karantén Biztosítás, hogy ne vesszen kárba érvényes bérleted!

Karantén Biztosítás, hogy ne vesszen kárba érvényes bérleted!


Karantén Biztosítás Mi is ez? Ez a bérlettípus szüneteltethető, és a szüneteltetési időszakot jóváíró bérlet. A jelenlegi egészségügyi helyzetre való tekintettel úgy döntöttünk létrehozunk egy speciális bérlet vásárlási lehetőséget. Sokan vagytok, akik havi, negyed éves vagy akár éves bérlettel rendelkezik, viszont a bizonytalan helyzet ESETLEGESEN megszakíthatja a már kifizetett bérletét.

Tovább
Támogasd Te is a Vadaskert Gyermek- és Ifjúságpszichiátria Kórházat!

Támogasd Te is a Vadaskert Gyermek- és Ifjúságpszichiátria Kórházat!


Támogasd Te is a Vadaskert Gyermek- és Ifjúságpszichiátria Kórházat! 2019. december 19. nagy nap a számunkra, hiszen 14 éves fennállását ünnepli az OXYGEN WELLNESS FÁY. Szeretnénk, ha ez az alkalom nem csak rólunk szólna, hanem azokról a gyermekekről is, akik az ünnepeket egészségügyi okokból nem tudják a családjukkal tölteni, így vendégeink december 19-i vásárlásának és egyenleg feltöltésének 14%-át felajánljuk a Vadaskert Gyermek- és Ifjúságpszichiátria Kórház számára.

Tovább
Elindult a Zöldprogramunk!

Elindult a Zöldprogramunk!


Elindult a Zöldprogramunk! Elindult a zöldprogram! Az Oxygen Wellness Fáy vendégei napról napra bebizonyítják, hogy az egészségük megőrzése milyen fontos szerepet tölt be az életükben. Az egészségtudatosság és a környezettudatosság szorosan összekapcsolódó fogalmak. Felelősségvállalás magunkért, egészségünkért, környezetünkért.

Tovább