Csapattag bemutatása

Gubik János

Spinning oktató

Csoportos óra oktató

STAR 1-es szintű Spinning® oktató
Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi kar

Tapadj a célra! Cselekedj! Irányítsd a fejlődésed! Tarts ki! Azaz, van élet a halál előtt, csak végre dönts!

Mindig is az életem része volt a sport, már gyerekként is 4 sportággal foglalkoztam egyszerre. Végül a röplabdát választottam, amelyet 23 éven keresztül űztem - ebből 16 évet profiként. Kétszeres magyar bajnok, kétszeres magyar kupagyőztes és 32-szeres válogatottság után 33 évesen hagytam abba a profi sportot.

2005-ben ismerkedtem meg a Spinninggel, amelyből egyből szerelem lett. Még ez év közepén megnyitottam a saját termemet Kaposváron, amelyet közel 5 éven keresztül sikeresen üzemeltettem.
Lassan 5 éve, hogy Spinning órákat tartok, de az első pillanattól kezdve az volt a célom, hogy minél több embernek megmutassam és megtanítsam, hogy bármit el tud érni az életben. Csak egy döntést kell hoznia, majd emellett kitartva elérheti a céljait. A Spinning alkalmas arra, hogy fejlődjön a koncentrációs képessége, hogy kitartóbb legyen, hogy egészségesebbé váljon és ezt a civil életében és hasznosíthassa. Így az óráimon is arra törökszem, hogy mindenki találja meg a saját célját, mindenki saját magának teker - csak adja át magát a zenének, természetesen figyelve a teste visszajelzéseire.
Én az elméleti sík vagyok, az óra a vendégé....