Webshop

Start All Inclusive 30 bérlet

Fedezd fel az Oxygen Fáy 30 napos bérletét, amely egyedülálló, mindent magában foglaló fitnesz megoldást kínál az egészségtudatos életmódhoz.

Ezzel a bérlettel korlátlanul vehetsz részt csoportos órákon, és szabadon használhatod a konditermet, a kardió gépeket, valamint a wellness részleget.

Az egész napos hidratálást is biztosítjuk: töltsd meg a kulacsodat az általunk kínált 99,999%-os tisztaságú szűrt vízzel, teljesen ingyen. Természetesen edzés után újra is töltheted!

De nem csak a testedre gondoltunk. Ha gyermeked van, nyugodtan hozd magaddal, mert edzés idején szakképzett óvónő vigyáz rá.

A bérlet 30 napig érvényes, ami tökéletes azok számára, akik hetente több mint 2 alkalommal szeretnének edzeni.

Az önálló belépésnek köszönhetően sosem kell sorban állnod, ráadásul a belső parkolónkban ingyenes parkolást is biztosítunk.

És van egy extra ajánlatunk is: ha a bérleted lejárata előtt döntenél az All Inclusive 30 bérletünk mellett, akkor azt lánc bérlet áron vásárolhatod meg, 18.000 Ft-os kedvezménnyel.

Az Oxygen Fáy 30 napos bérlet eredeti ára 46.900 Ft, de most csupán 28.900 Ft-ért lehet a tiéd. Ne hagyd ki ezt a kivételes lehetőséget, és tedd meg az első lépést az egészségesebb életmód felé már ma!

All Inclusive bérletünk lista ára:

46.900 Ft

Start bérlet extra kedvezményes ára Neked!

28.900 Ft


Start All Inclusive 30 bérlet
Bruttó ár: 28,900 Ft
Ez a bérlet neked való, ha egy hónapig a legkedvezőbb áron szeretnéd letesztelni szolgáltatásainkat!
Vevő adatokSzép kártyás fizetésre személyesen a klubban van lehetőség!
A bérletet egy vendég csak egyszer válthatja be. Ha még soha nem voltál nálunk, vagy még 2014. szeptember 1-je előtt léptél be, akkor tudod ezt a bérletet felhasználni. Ha megvásárolod, de a recepción kiderül, hogy már jártál nálunk, akkor ráfizetéssel átválthatod a Re-Start 30 bérletünkre, ami szintén kedvezményes és azok az ügyfelek jogosultak használni, akik legalább 180 napot kihagytak.