ÚJRA SZERENCSENAPOT TARTUNK AZ OXYGEN WELLNESS FÁY-BAN!

ÚJRA SZERENCSENAPOT TARTUNK AZ OXYGEN WELLNESS FÁY-BAN!

ÚJRA SZERENCSENAPOT TARTUNK AZ OXYGEN WELLNESS FÁY-BAN!


A SZERENCSEKERÉK ismét várja a nyereményre vágyó vendégeket!
2023.március 30-án, csütörtökön újra kezedben a lehetőség, hogy nyerj valamit fantasztikusat szerencsenapunk alkalmából.
Tartsatok velünk, gyertek el az Oxygen Fáyba. Pörgessetek egyet szerencsekerekünkkel, és vessétek bele magatokat a nyereményözönbe, ugyanis csak nyerni tudsz a részvétellel!


2023. március 30-án újra SZERENCSENAP az Oxygen Wellness Fáy-ban! Nem mindennapi kedvezmények várják a kedves vendégeinket!

Vásárolj ezen a napon bérletet, és visszanyerheted a bérleted árának 10, 20 sőt akár 30%-át és egyéb meglepetés nyeremények várnak rád, valamint meghosszabbíthatod a megvásárolt bérlet napjait.

Nincs más dolgotok, mint pörgetni egyet szerencsekerekünkkel, és bezsebelni a nyereményt. 

Rajtad múlik, hogy Te is a nyertesek között leszel a csütörtöki napon!

További információt a recepción találtok.

Fontos! A játék szabályzatát itt olvashatjátok el!

A Szerencsekerék játék szabályai, részvételi, valamint felhasználási feltételei és a nyeremény beváltásának feltételei.

Egy nap egy vendég csak egyszer pörgethet, és kizárólag az első pörgetés érvényes. Vásárlás előtt kell pörgetni, mivel a forgatás eredménye befolyásolhatja a vásárlást. Legalább egy teljes kör forgatása után a szerencsekerék cikkein feltüntetett nyeremények válthatók be az Oxygen Wellness Fáy recepcióján. A játék időtartamának meghatározását az Oxygén Wellness Fáy fenntartja.
Erről tájékoztatást nyújt a játékosoknak. A játékos a nyereményéről a recepción kap bővebb tájékoztatást.

A kipörgetett kedvezmény kizárólag teljes árú 10 és 20 alkalmas, valamint teljes árú 30,90,180 és 360 napos bérletekre vehető igénybe, és más kedvezménnyel nem összevonható.

A százalékos kedvezmények kizárólag az Oxygen Fáy bérleteire válthatók be. Nyeremények készpénzre nem válthatók.

A nyereményt a piros nyíl helye jelöli a keréken. A megvásárolt bérleteket legkésőbb a pörgetés után 180 nappal kell elindítani.  

A játékban részt vevők vállalják, hogy a játék hiteles megtörténte okán fotó készüljön a pörgetést követően. A játékos részvételével kijelenti, hogy tudomásul vette és elfogadja a játékszabályzatot, valamint a Játékos vállalja, hogy kizárólag csak a saját nevében játszik.