SZERENCSENAP AZ OXYGEN FÁYBAN

SZERENCSENAP AZ OXYGEN FÁYBAN

SZERENCSENAP AZ OXYGEN FÁYBAN


2023.május 25-én, csütörtökön újra adott számodra lehetőség, hogy valami különlegeset nyerj a szerencsenapunk alkalmából. Tarts velünk, forgasd meg szerencsekerekünket, és merülj el a nyeremények sokaságában - hiszen a részvétellel csak nyerni tudsz!


Az Oxygen Fáyban ismét eljön a szerencsekerék ideje. Május 25-én, csütörtökön megtartjuk szerencsenapunkat, ahol ismét Te lehetsz a szerencsés, aki különleges nyereményekkel gazdagodik. 

A kerék megpörgetésével garantáltan kedvező nyereményekhez juthatsz hozzá, és az esély előtted is nyitva áll! 

Ezen a napon különleges ajánlatokkal várunk: ha bérletet vásárolsz, a bérleted árának 10, 20, sőt akár 30%-át visszakapod, továbbá meglepetés nyeremények is várnak rád, és a megvásárolt bérleted érvényességi idejét is meghosszabbíthatod.

A játékban való részvétel egyszerű: csak meg kell pörgetned a szerencsekerekünket, és már Tiéd is a nyeremény!

Vesd bele megad a játékba, és tedd Te is próbára a szerencséd!

 

További információt a recepción találtok.

Fontos! A játék szabályzatát itt olvashatjátok el!

A Szerencsekerék játék szabályai, részvételi, valamint felhasználási feltételei és a nyeremény beváltásának feltételei.

Egy nap egy vendég csak egyszer pörgethet, és kizárólag az első pörgetés érvényes. Vásárlás előtt kell pörgetni, mivel a forgatás eredménye befolyásolhatja a vásárlást. Legalább egy teljes kör forgatása után a szerencsekerék cikkein feltüntetett nyeremények válthatók be az Oxygen Wellness Fáy recepcióján. A játék időtartamának meghatározását az Oxygén Wellness Fáy fenntartja.
Erről tájékoztatást nyújt a játékosoknak. A játékos a nyereményéről a recepción kap bővebb tájékoztatást.

A kipörgetett kedvezmény kizárólag teljes árú 10 és 20 alkalmas, valamint teljes árú 30,90,180 és 360 napos bérletekre vehető igénybe, és más kedvezménnyel nem összevonható.

A százalékos kedvezmények kizárólag az Oxygen Fáy bérleteire válthatók be. Nyeremények készpénzre nem válthatók.

A nyereményt a piros nyíl helye jelöli a keréken. A megvásárolt bérleteket legkésőbb a pörgetés után 180 nappal kell elindítani.  

A játékban részt vevők vállalják, hogy a játék hiteles megtörténte okán fotó készüljön a pörgetést követően. A játékos részvételével kijelenti, hogy tudomásul vette és elfogadja a játékszabályzatot, valamint a Játékos vállalja, hogy kizárólag csak a saját nevében játszik.