Íme 4 érv, amiért érdemes az Oxygen Fáy-ban járni!

Íme 4 érv, amiért érdemes az Oxygen Fay-ban járni!

Íme 4 érv, amiért érdemes az Oxygen Fáy-ban járni!


Ha azt mondom pihenés, akkor sokunknak egy kellemes levendula illatú wellness jut eszébe. Aztán ott vannak az aktívan pihenni vágyók, akik egy fárasztó edzés után lazítanának. Ha elfáradtál a hét közbeni rohanásban. Kikapcsolódnál. Vagy csak egyszerűen élveznéd a finn-, infra-, fényterápiás szaunákat, a gőzkabinban a kellemes meleget, akkor jó helyen jársz. Íme 4 fontos érv, amiért érdemes az Oxygen Fáy-ba járni!


Kezdjük mindjárt az elején. Folyton a tökéletesre törekszünk,  olyan helyzeteket keresünk, ami megkönnyíti az életünket. Kocsival jársz edzeni?  Unod, hogy mindig fizetned kell a parkolásért? Itt van mindjárt az első érv, amiért érdemes az Oxygen Fáy-ba járni. Nincs több idegeskedés a parkolás miatt. Nálunk az egy hónapnál hosszabb nem alkalmas bérletekhez ingyen biztosítjuk a parkolást. 

 Nem kell kilómétereket utaznod, hogy aktívan pihenj, vagy kikapcsolódj. Legyen ez a második érv, amiért érdemes hozzánk járnod. Az Oxygen Wellness Fáy-ban mindent megtalálsz  egy helyen.  Edzés három szinten, nettó 500 m2-es gépparkban edzhetnek az idelátogatók.

Több, mint 40 erőfejlesztő gép, valamint a funkcionális edzés szerelmesei számára az erre fenntartott terület, ahol a testmozgás utáni lazításra, nyújtásra is lehetőség van.

Több, mint 50 gépből álló cardio training gépparkunk, melynek egyik különlegessége abban rejlik, hogy a korábban 14 futópaddal gazdagodott teremben, az idelátogatók 9 különféle mozgásforma közül választhatnak, amelyet a panorámás kilátás tesz teljesen élvezhetővé.

 Egy fárasztó edzés után pedig nem sok kellemesebb dolog van, mint egy lazító masszázs és fejest ugrani a pihenésbe, a wellnessbe.

Éld át azt a megnyugtató érzést, amikor a szaunázás, pezsgőfürdőzés vagy a masszázs hatására kitisztul az elméd, edzés után ellazulsz, megszűnnek a stressz okozta izomgörcsök, és tökéletes harmóniába kerülsz önmagaddal.

Arról nem is beszélve, hogy Wellness részlegünk az öltözőkből közvetlenül megközelíthető, legyen ez a harmadik érv, amiért érdemes az Oxygen Fáy-ba járni. Wellness a város közepén.És arról még nem is beszéltünk, hogy 20 személyes jakuzzi, hang-, fény- és aromaterápiás szauna, aromás gőzkabin, finn szauna, 2 db infra szauna, jégkút, levendula kabin, melegített kőágyak, sport / relax / vitalizáló masszázs várja a pihenni vágyókat.

Persze sokszor halljuk, hogy "nincs időm elmenni wellneszezni. Ki vigyáz addig a gyerekre"? Elérkeztünk a 4. fontos dologhoz, ami miatt érdemes minket választani. 

Egész nap játszóház. Nem tudod megoldani a gyermeked felügyeletét az edzés, vgy wellness  idejére? Mi segítünk neked ebben, hiszen reggel 07:45-től 20:15-ig szakképzett óvónőink várják az edzeni, kikapcsolódni vágyók gyermekeit a kölyök kuckóban. A játszóházzal kapcsolatban további információt itt találtok.