Forgalmi rend változás várható 2023.05.27-én, este 18 órától

Forgalmi rend változás várható 2023.05.27-én, este 18 órától

Forgalmi rend változás várható 2023.05.27-én, este 18 órától


Fel szeretnénk hívni a figyelmedet arra, hogy május 27-én, szombaton este 6 órától labdarúgó-mérkőzés miatt időszakos forgalomkorlátozás lesz érvényben a XIII. kerületben, melynek következtében változik a közlekedési rend.


Ne aggódj azonban, hiszen az Üteg utca és a Frangepán utca 45. alatti kapu felől lehetőséged van megközelíteni fitnesztermünket gépjárműddel. Csak említsd meg a rendőröknek, hogy edzésre tartasz, és segítenek majd neked az úton. 

 Mindazonáltal, semmi ok az aggodalomra! Szolgáltatásaink a forgalomkorlátozás ideje alatt is a megszokott nyitvatartási időben lesznek elérhetőek számodra. Így a hétvégi mérkőzés sem fogja megzavarni az edzésedet és a jó hangulatodat! 

Köszönjük a megértésedet, és biztosak vagyunk benne, hogy továbbra is élvezni fogod a kiváló edzési lehetőségeket az Oxygen Fáy ban! 

 Jó hír továbbá, hogy egész héten keresztül folyamatosan működött a hűtőgépünk. Ennek köszönhetően sikerült az optimális, 22-23 fokos hőmérsékletet fenntartanunk fitnesztermünkben, ami ideális feltételeket biztosít a hatékony és kényelmes edzéshez! 

 Megnézem, milyen csoportos órákon vehetek részt a hétvégén