Biztonságban az Oxygén Fáy-ban!

Biztonságban az Oxygén Fáy-ban!

Biztonságban az Oxygén Fáy-ban!


A szolgáltatóegységekben a napi takarítás és fertőtlenítés rendkívül fontos tevékenység. Mi, itt az Oxygen Wellness Fáy-ban kiemelten fontosnak tartjuk a biztonságos működést, ezért mindent megteszünk vendégeink biztonságos kikapcsolódásáért.


Ahogy korábban írtunk róla, az Oxygen Fáy-ban Zoono fertőtlenítéssel növeljük fitness termünkben a biztonságot.

Ezt azt jelenti, hogy mindamellett, hogy a teljes nyitvatartási időben két takarító dolgozik, éjszakánként pedig 2-3 fős takarító csapat végzi el azokat a folyamatokat, amiket nem lehet napközben, beleértve a vegyszeres fertőtlenítést, takarítást, amik csak vendég nélküli időszakban engedélyezettek. Még nagyobb biztonságot teremtünk ezzel az eljárással. Számtalan vizsgálat, tapasztalat szól amellett, hogy alkalmazzuk ezt az eljárást. Tapasztalatok azt igazolják, hogy jelentősen csökken a fertőszésveszély. A járványkórházban végzett 2 hónapos (átlagosan 16 naponként egyszeri) ZOONO felületkezelést követően a következő megdöbbentő eredmények születtek. Erről többet itt olvashattok. 

A Zoono elektrosztatikai eljárás - fertőtlenítő szolgáltatás  termékei hosszútávú és folyamatos védelmet nyújtanak minden felületen, legyen szó berendezésekről vagy a bőrünkről. Termékük a ZOONO egy színtelen, szagtalan, környezetbarát, nem korrodáló, ember, állat és növénybarát formula, mely elpusztítja a baktériumokat, vírusokat, gombákat és penészgombákat.

A hagyományos fertőtlenítési módszerek a fertőtlenítés után, csak rövid ideig képesek csíramentesen tartani a bőrt és a felületeket, már egy használat után visszatérhet a fertőzés veszélye. Szolgáltatásunkkal akár 30 napra biztosítjuk a felületvédelmet ZOONO formulájának köszönhetően.

Szakképzett kollégánk által végzett munkafolyamatot itt nézhetitek meg.