Baba-mama órák az Oxygen Fáyban

Baba-mama órák az Oxygen Fáyban

Baba-mama órák az Oxygen Fáyban


Baba – mama óra és időszak
Azért vagyunk, hogy gyermekeddel is egészségesen, jól érezd magad
Várunk minden kedves kismamát Március 16-tól minden hétköznap 11:00 – 15:00 között.

Belépés: 90 napos bérlet: 29 900 Ft, All Inclusive, parkoló és lift használattal. *

*Ezt a bérlettípust kismamák, babakocsival és kisgyermekével együtt tudjátok megvásárolni.


Csoportos órák:

  • Hétfő 11:00: Maminbaba Sassné Papp Zsuzsával
  • Kedd 11:00: Babás Alakformáló Baranyai Noémivel
  • Szerda 11:00: Hasfalregeneráló torna Mándoky Zsófival
  • Csütörtök 11:00: Babás Alakformáló Baranyai Noémivel

Ha szívesebben edzenél kardio részlegünkön arra is van lehetőséged! Baba – mama időszakunk alatt a kardio szinten babakocsival, gyermekeddel is edzhetsz együtt. A 3. emeletem a kardio gépek mellett külön „parkolóval” ellátott gépeken tudsz mozogni.

Baba-mama Alakformáló: 

Míg anyuka tornázik a gyermeke ott van mellette végig, az együtt eltöltött közös program mélyíti az anya-gyermek kapcsolatot, a kicsik szokják a közösség élményét és az anyukáknak is remek lehetőség arra, hogy tapasztalatokat cseréljenek, kikapcsolódjanak.

Az óra felépítését úgy kell elképzelni, mint egy alakformáló vagy zsírégető órát. Célja, hogy átmozgassuk a kritikus izomcsoportokat, mindezt preventív, gerincbarát módon. Kiemelt figyelmet kapnak a törzs izmai edzés során, mely segít a tartásjavításban és a szülés előtti alakod visszanyerésében.

Maminbaba:

A Maminbaba – Hordozós latin fitness egy (elsősorban) kisgyermekes és várandós anyukáknak szóló, igazán szórakoztató, mégis csinosító, nőies mozgásforma, latin tánc alapokkal, mely ugyanakkor semmilyen táncos vagy sport múltat nem igényel az órákra látogatóktól. Nagy előnye, hogy a gyermekünkkel együtt végezhető, mert a Maminbaba órák alatt a babák valóban a hordozóba kötve, vagy pocakban ringatóznak a kellemes latin zenére. Nagy hangsúlyt fektetünk a szülés utáni regenerációra, ezért a kritikus területek formálásán túl odafigyelünk a szétnyílt hasizom és a gáttájéki izmok megerősítésére és helyreállításra is. Csak olyan mozdulatokkal dolgozunk, ami a babáknak és az anyukáknak is kellemes, így aztán a picik gyakran elalszanak, és a minden irányú mozgatás hatására (alvás közben is) fejlődik az idegrendszerük is. Anyukájuk pedig mindeközben kikapcsolódik és észrevétlenül fogy. Mivel a táncos mozgásforma boldogsághormonokat szabadít fel, garantáltan javítja az anya közérzetét is, megelőzve a szülés utáni depressziót. A gyakorlatok úgy vannak kialakítva, hogy azt elöl- és háton hordozott babákkal is biztonsággal, és kiváló erősítő hatással el lehet végezni. Az órákra díjmentesen biztosítjuk a hordozóeszközöket, melyeket minden esetben a baba mozgásfejlődéséhez igazítva választunk ki, és a biztonságos felkötésében is segítünk az anyukáknak. A Maminbabát gyógytornász, hordozási- és szoptatási tanácsadó is ajánlja kisbabás és várandós anyukáknak is! 

Hasfalregeneráló torna: 

Az órákon megtanulják a vendégek h milyen gyakorlatokat szabad végezniük és milyeneket tilos , hogyan tudják vissszaszerezni és megtartani a has és hatizmok erejét. Az órákon a stabilizáló izmokat is megdolgoztatjuk és fejlesszük.