A higiénikus és fenntartható olvasási szolgáltatás, a Laptapir az Oxygen Wellness Fáy-ban

A higiénikus és fenntartható olvasási szolgáltatás, a Laptapir az Oxygen Wellness Fáy-ban

A higiénikus és fenntartható olvasási szolgáltatás, a Laptapir az Oxygen Wellness Fáy-ban


A higiénikus és fenntartható olvasási szolgáltatás, a Laptapir az Oxygen Wellness Fáy-ban, ahol elsőként került bevezetésre a Geolokációs szolgáltatás, „ a digitális lapterjesztés legújabb, innovatív formája".


Azt mondják róla, hogy a Laptapir.hu – a magazinok Netflixe.

A Netflixéhez hasonló üzleti modellel robbant be 2020-ban a Laptapír (www.laptapir.hu ) a hazai médiapiacra. Havi fix előfizetési díjért ad korlátlan online hozzáférést havi és hetilapokhoz. Jelenleg több, mint 100 sajtótermék érhető el, a szám folyamatosan nő. Úgy böngészheti mindenki  a képernyőjén kedvenc újságját, mintha a nyomtatott kiadványt tartaná a kezében. Ráadásul egyetlen előfizetéssel egy időben 5 eszközön is olvashatja az egész család a friss lapszámokat – bárhol a világon.

Archívum, keresés, könyvjelző funkciók

Aki előfizetést vásárol, az aktuális lapszámok mellett évekre visszamenőleg kereshet cikkek, témák után, sőt a kulcsszavas kereső a Laptapír összes kiadványából összegyűjti a találatokat lapokra bontva. Hasznos funkció még a könyvjelző, amivel az olvasnivaló megjelölhető. Bármelyik kiadványban is található, később egy gombnyomással elérhető.

Aki kedvenc print újságját ebben a formában olvassa, nem kell az esetleges késedelmes postai kézbesítés miatt bosszankodnia, se az újságárust felkeresnie. Az oldalra fellépve mindig megtalálja a legfrissebb lapszámot. Aki nem szeretne roamingolni vagy a mobilnet keret terhére letölteni, az okostelefonos applikációval offline is olvashat.

Az egész család használhatja egyszerre

A Laptapíron egyetlen előfizetéssel 5 eszközön lehet párhuzamosan olvasni az asztali géptől, a laptopon és táblagépen át az okostelefonig. Az előfizetés egységesen egy hónapra szól, ami automatikusan megújul vagy lemondható. A Laptapír keresztolvasókat is hoz, azaz más kiadványok olvasótáborát is növeli.

Geolokációs szolgáltatás és céges előfizetés

A 2021. évi fejlesztéseknek köszönhetően a digitális magazin szolgáltatás most már nem csak egyéni előfizetők, hanem vállalkozások is igénybe vehetik. Azok a vállalkozások, akik ügyfélvárót üzemeltetnek (orvosi rendelők, könyvtárak, bankok, stb.,) előfizethetnek a Laptapir geolokációs szolgáltatására és az ügyfeleiknek, az ügyfélváró területén ingyenesen biztosíthatják a több mint 100 magazin és közel 3000 lapszám elérését. A szolgáltatás az agyonolvasott és fogdosott, gyűrött, régi magazinokat váltja ki higiénikus és fenttartható megoldással, mivel itt nincs érintés és nem kell kinyomtatni a lapot.

Továbbá, mivel a Laptapir szolgáltatás díja alacsony (céges, csoportos előfizetés esetén még kedvezőbb), ezért cégek is örömmel előfizetnek dolgozóik részére.

Adomány a Szent János Kórháznak

A MediaCity 1 éves Laptapir hozzáférést adományozott az Észak-Közép-budai Centrum Új Szent János Kórház és Szakrendelő Gyermek Osztály számára, hogy a gyermekek és az őt kísérő szülő számára a kórházban töltött idő kissé könnyebb legyen. A sajnálatos pandémiás helyzet miatt, az adományt az online térben vehette át, Dr Kőnig Róbert gyermeksebész, a Szent János Kórház Gyermek Osztálya képviseletében.

Legyél te is részese a higiénikus és fenntartható olvasási szolgáltatásnak, a Laptapirnak. ÚJSÁGOK ÉS MAGAZINOK HATÁROK NÉLKÜL

A szolgáltatás honlapját itt találjátok.