2022-ben változnak az All You Can Move kártyák használatának szabályai

2022-ben változnak az All You Can Move kártyák használatának szabályai

2022-ben változnak az All You Can Move kártyák használatának szabályai


Lehetőségek és változások az AYCM kártyával járó ügyfeleink részére! 2022-BEN VÁLTOZNAK AZ ALL YOU CAN MOVE KÁRTYÁK HASZNÁLATÁNAK SZABÁLYAI


 2022. évben az Oxygen Fáy fitness és kardió része az L, XL, XXL kártyákkal látogatható (illetve az ennek megfelelő céges kártyák), az aerobik órákra csak az XXL kártyával lehet majd belépni.

Fontos információk, kérdések.

1. Ráfizethetek-e az L-s kártyára, ha szeretnék aerobikra menni?
A szerződésünk ezt nem teszi lehetővé, így ezt sajnos nem tudjuk megoldani.

Az AYCM-mel a csoportos órákat az XXL csomaggal tudod látogatni. 

2. Milyen előnye van a Prémium Klubtagságinak?

Egész évben elérhető a Prémium Klubtagságunk, aminek a legnagyobb előnye, hogy 360 napig 19.500 Ft-ért vásárolhat havi bérletet a tulajdonosa. Ráadásul a havi bérletet nem kötelező minden hónapban megvenni és a bérlet lejárata után tetszőleges napot is kihagyhatsz a következő bérlet megvásárlásáig.

3. Milyen alternatívánk van, hogy ne legyen szükséges kifizetni 12x19.900 Ft = 238.800 Ft-ot egy év alatt?Ha egész évben szinte csak hozzánk jársz, akkor egy alternatíva van, az All Inclusive 360 Karácsonyi kombinált bérlet 159.900 Ft-os áron. Ezt most még egy összegben tudod kifizetni, de karácsonyig elindítjuk a részletfizetési lehetőséget is, mellyel akár 10 havi részletben is megvásárolhatod!

Mit tartalmaz?

  • sorban állás nélküli belépést,

  • ingyenes parkolást,

  • korlátlan számú csoportos órán való részvételt

  • időkorlát nélküli benntartózkodást, akár napi 2 alkalommal is és

5-25% kedvezményt a büfé termékeire.

Mit gondolsz a havi 13.325 Ft megéri?

Ez az éves bérlet most 242.000 forint helyett, 159.900 forintba kerül, ráadásul hamarosan havi részletben is megvásárolható.

Ha december 23-ig megvásárolod a karácsonyi akciós bérletünket, akkor részt veszel a sorsoláson, ahol 5 plusz 1 nyeremény vár rád!

Hogy segítsük a döntésed, most ehhez a bérlethez adunk 2 db 25 perces masszázs kupont, hogy tesztelhesd masszőrjeinket is!

Számold ki, hogy melyik bérlettel jársz a legjobban!