Csapattag bemutatása

Veér Sára

Csoportos óra oktató

Fitness Akadémia: Sportoktató (Testépítés-Fitness)

Mióta az eszemet tudom sportolok. 

Évekig versenyszerűen teniszeztem, majd úsztam, ami fegyelemre, kitartásra és pontosságra nevelt (na meg persze koránkelésre). 

A versenysport befejezése után álltam neki "gyúrni", mert hiányzott a mindennapi rutinomból az edzés. Rögtön beszippantott az edzőterem világa (mindez már 10 éve történt...), ugyanis a jogi egyetem elvégzése mellett muszáj volt fizikailag is lefárasztani és felépíteni magamat.

A saját bőrömön tapasztalhattam meg, hogy egy jó hangulatú, de kemény edzés mennyire fel tudja dobni az ember napját és persze a testét is.

Edzővel kezdtem az edzéseket, hogy elkerüljem a sérüléseket, amiket egy rosszul kivitelezett gyakorlat okozhat. Meg azért, hogy megtanuljam, hogy melyik testrészemet mivel erősíthetem. Egy idő után már egyedül is ment, de a sportoktatói képzés elvégzése közben jöttem rá, hogy mennyi minden múlik egy jó edzőn. Tudatos és összeszedett edzéstervek, személyre szabott, változatos gyakorlatok és a minden napos motiválás az edző feladata, Neked "csak" a kemény munkát kell beletenned, ha el akarod érni a célodat. 

 

"hard work always pays off"