Csapattag bemutatása

Szilágyi Vilmos

Személyi edző

Fitness - Testépítő Sportoktató – Weider Professional Fitness Trainer
Funkcionális Trainer – Weider Professional Fitness Trainer

“A legnehezebb dolog a döntés, a többi a kitartás dolga.”

Már tinédzserkoromban is tudtam, hogy valamiben kiváló szeretnék lenni. Sok sportban kerestem ezt, végül a testépítés lett az, ahol kizárólag önmagamtól és az elvégzett munkától függött az eredményem. Ezért kezdtem bele a versenyszerű testépítésbe is.

Önbizalmat adott, erős lettem mind mentálisan mind fizikálisan, ami az alapvető hozzáállásomon is javított az életfelfogással kapcsolatban. Rájöttem, hogy kellő munkával bármi elérhető.

Kezdetben csak néha adtam tanácsot annak, aki kért, később viszont rájöttem, hogy ez az a hivatás, amit keresek. Amiben kiteljesedhet a sport iránti szenvedélyem és az emberek segítése, így elvégeztem a megfelelő képzéseket és összegyúrtam a már megszerzett tapasztalatokkal.

Ép testben ép lélek. Meggyőződésem, hogy az egészséges élet része a mentális egészség is, amit a sport által adott értékek erősíthetnek.

Személyi, illetve csoportos órákat is tartok, utóbbit többnyire funkcionális eszközökkel.

Az életmódváltástól kezdve a modern táplálkozáson át, a versenyfelkészítésig minden ágazatban törekszem a legjobb eredmények elérésére vendégeim érdekében.