Csapattag bemutatása

Molnár Petra

Csoportos óra oktató

Rekreáció és Egészségfejlesztő szakember - Testnevelési Egyetem
Yoga Trapeze Instruktor - Yoga Body Barcelona
Fitness Instruktor - Fitness Akadémia

“ Az egészség, a gazdagság, a szépség és a zsenialitás, nem adottságot, hanem az elméd beállítódásából megteremtett dolgok - vagyis az önmagadról alkotott elképzelések függvényei. Az önmagadról alkotott elképzelés pedig nem más, mint amit igaznak hiszel.

Az óráimon nagyon fontosnak tartom a személyreszabottságot. Ez sokszor csoportos órán nehezebben tud megvalósulni, de idővel és közös munkával itt is megvalósulhat.
Minden ember más, mindenki értékes, pont ezért egyénileg kell figyelni az emberekre. Jóga oktatóként a legfontosabb amit szeretnék átadni, az az élet és önmagunk szeretete. Amíg önmagunkkal nem vagyunk rendben, az élet sok más területe is káoszosnak tűnik. Amint elkezdesz dolgozni magadon és nem másokra figyelsz csakis befelé, észre fogod venni a pozitív változást az életedben.
A jóga egy fanasztikus eszköz, hogy a testi tüneteket akár derékfájés, akár sérülés okozta prblémádon javíts és teljesen fájdalommentessé tedd. Sokszor ilyen céllal indulunk el jógázni, aztán egyre mélyebben elkzeded megismerni a saját tested, a légzésed, az életfelfogásod. Szépen lassan a kondi teremből elindul a változás az életed más területein is.

A folyamatos fejlődés és tanulás híve vagyok. A Testnevelési Egyetemen indultam Egészségfejlesztőként, majd fitness insturkor, Aeril Yoga okató és Jóga Trapéz oktató lettem. Jelenleg is képzem magam, szeretnék minél többet megtudni az emberi test és lélek működéséről.