Csapattag bemutatása

Gégény Dávid

Személyi edző

Személyi edző

IWI – Sportoktató – Fitnesz és Testépítés szakág.

"A különbség a győztes és a vesztes között - Mindketten elbuknak, de a győztes felkel és újra és újra megteszi addig, amíg el nem éri, amit akar."

Az edzés nem csupán a külsőd edzi meg, hanem a karaktered is.

Én elhízva, túlsúllyal küszködve kezdtem el pályafutásom a fitneszben, nem sok magabiztossággal. Nem éreztem jól magam a bőrömben. Csak hogy lásd: 16 évesen 105 kiló voltam, 180 centisen, felszedett izom nélkül. Eldöntöttem, hogy ez nem mehet így tovább, ezen változtatni kell! Leadtam a fölöslegem fél év alatt, sikerült 30 kilót fogynom, és sokkal jobb lett a közérzetem. Látva, hogy mennyire a hatalmamban áll, hogy megváltoztassam a testem alakját, nem akartam itt abbahagyni. Elkezdtem konditeremben edzeni és beleszerettem az edzésbe még inkább. A testem, mint egy szobor volt, amit a súlyokkal csiszoltam. Azóta is, több mint 7 éve ez a szenvedélyem.

A különbség magabiztosságban, közérzetben és az, hogy jól érzem magam a bőrömben megfizethetetlen érték. Én ezt szeretném elérni mindannál az embernél, aki hozzám jár majd edzeni, hogy ez az érzés nekik is meglegyen, bármi is legyen a cél. Nem magam akarom duplikálni bennük, nem az én céljaimat eléretni velük, hanem a legjobbat kihozni BELŐLÜK, a saját elképzelésükkel.