Elindult a Zöldprogramunk!

Elindult a Zöldprogramunk!

Elindult a Zöldprogramunk!


Elindult a zöldprogram!

Az Oxygen Wellness Fáy vendégei napról napra bebizonyítják, hogy az egészségük megőrzése milyen fontos szerepet tölt be az életükben. Az egészségtudatosság és a környezettudatosság szorosan összekapcsolódó fogalmak.
Felelősségvállalás magunkért, egészségünkért, környezetünkért.


Októbertől elindítottuk az Oxygen Zöldprogramunkat!

Számunkra mindig is fontos volt a környezettudatosság, éppen ezért igyekszünk minimalizálni a környezetre káros eszközöket, termékeket. Ezen felül szelektív hulladékgyűjtést is szeretnénk sokkal komolyabban venni, ehhez viszont RÁTOK is szükségünk van!

A következő időszakokban találkozhattok számos információval, segítséggel, vagy csak „tudtad-e posztokkal”, amiket mi nem csak megosztunk, hanem meg is valósítottuk, vagy a jövőben valósítjuk meg.

Hogy mivel kezdtük? 
A földszinti nagybüfében kis, illetve nagy vászontáskát is vásárolhattok, mellyel kiszűrhetjük a műanyag zacskóinkat. Egyúttal bekerültök Zöldprogramunkba. A vászontáskákból befolyt összeget következő projektjeinkre használjuk fel KIZÁRÓLAG! 

EGYÜTT A KÖRNYEZETÉRT 

Nagyon hálásak lennénk nektek, ha velünk együtt ti is igyekeznétek nem csak az Oxygen Fáy-ban, hanem mindenhol környezettudatosan élni. Ajánljatok, véleményezzetek, kapcsolódjatok be programunkba! Számunkra minden visszajelzés nagyon hasznos információ.

Kövesd figyelemmel honlapunkat, Facebook és Instagram oldalunkat, ahol számos tevékenységünket, információkat osztunk meg veletek!
Köszönjük!